2 kW: FTX20J3 + RX20K

Hlađenje: 33 m² Grijanje: 26 m²
Cijena: 4.129,00 kn
Montaža

Wi-Fi sučelje


Cijena za gotovinsko plaćanje.
Proizvođač:Daikin

Daikin klima uređaj FTX20J3 + RX20K sljedećih tehničkih značajki:

Unutarnja jedinica: FTX20J3
Vanjska jedinica: RX20K
Kapacitet hlađenja (min.nom.maks.): 1,3/2,0/2,6 kW 
SEER klasifikacija energetske učinkovitosti: 6,10 A++
Kapacitet grijanja (min.nom.maks.): 1,3/2,5/3,5 kW
SCOP klasifikacija energetske učinkovitosti: 4,26 A+
Razina zvučnog tlaka u hladjenju - vanjska jedinica: 46 dB (A) 
Razina zvučnog tlaka u grijanju - vanjska jedinica: 47 dB (A) 
Boja: Bijela
Dimenzije unutarnje jedinice (V x Š x D) mm: 283 x 770 x 198
Dimenzije vanjske jedinice (V x Š x D) mm: 550 x 658 x 275
Radno područje, hlađenje min./maks. (vani) C: 10 / 46 
Radno područje, grijanje min./maks. (vani) C: –15 / 18

Uvjete montaže i cijene može provjeriti ovdje.

Čuvajte prirodu i štedite papri! Upute za korištenje preuzmite ovdje.

Certifikat o proizvodnji preuzmite ovdje.


Ekono način rada - komfor koji ne uzrokuje probleme vašem napajanju

Ekono način rada omogućuje vam ograničavanje potrošnje maksimalne ulazne struje klimatizacijskog uređaja, u slučaju da imate probleme koje često prekidači strujnog kruga izazivaju kada se drugi uređaji (usisavač, mikrovalna pećnica itd.) uključe u isto vrijeme ili ako jednostavno želite ograničiti potrošnju energije. A kada želite maksimalno hlađenje ili grijanje, uvijek je možete deaktivirati.

Ugodan način rada - komfor i prilikom hlađenja i prilikom grijanja

Ugodan način rada automatski podešava smjer protoka zraka kako bi se postigla najugodnija raspodjela temperature zraka u prostoriji i istovremeno izbjeglo izravno istrujavanje u osobe.

3-D protok zraka - jednaka temperatura u cijeloj prostoriji

Jedinice opremljene 3-D protokom zraka imaju mogućnost direktnog istrujavanja zraka gore ili dolje, lijevo ili desno - ovisno o zahtjevu korisnika - automatskog načina. Time se postiže savršena raspodjela zraka ili vam se pruža mogućnost da sami odredite smjer strujanja zraka.

Snažan način rada - maksimalan kapacitet, brzo postizanje komfora

Snažan način rada omogućuje postizanje maksimalnog kapaciteta jedinice jednim pritiskom gumba i pritom se ne trebate brinuti o računu za električnu energiju u slučaju da ste zaboravili da je uključeno. Navedene funkcije omogućuju vam rashlađivanje ili zagrijavanje prostorije u najkraćem mogućem vremenu, a nakon 20 minuta jedinica se automatski prebacuje u normalan rad, sprečavajući time rasipanje energije.

Vanjska jedinica s tihim načinom rada - ne uznemiruje ni vas ni vaše susjede

U mnogim je slučajevima važno voditi računa o tome da tijekom noći ne uznemirujete susjede - kao na primjer u gusto naseljenim stambenim područjima ili stambenim blokovima. Svi tijekom spavanja volimo tiho okruženje. Tih rad vanjske jedinice ograničava razinu buke vanjske jedinice, i omogućuje vam uključivanje klimatizacijskog uređaja, a da pritom nikoga ne uznemiravate. Tih način rada unutarnje jedinice - osjetit ćete komfor, ali ga nećete čuti. Jedinice s ovim načinom rada mogu postići očekivane niske razine buke - neke čak približno razini šapta (19dB(A)). Ovo je savršena funkcija za jedinice instalirane u spavaćim sobama, budući da omogućuje neometano spavanje, čak i kad je jedinica uključena.

24 satni vremenski program - radujte se povratku u ugodan dom.

24 satni tajmer koji vam omogućuje programiranje uključivanja i isključivanja jedinice za svaki dan.

Upravljanje putem interneta (opcija uz nadoplatu)

Upravljajte jedinicom u bilo kojem trenutku neovisno o tome gdje se nalazite. Jedinicama s opcijom upravljanja putem interneta moguće je upravljati putem mobilnog telefona (android i iOS ) ili putem tableta u bilo kojem trenutku neovisno o tome gdje se nalazite. Online controller aplikacija dostupna je za preuzimanje besplatno u online trgovini Google Play i App store za mobitele i tablete. Kako bi upravljali jedinicom potreban je kućni router odnosno mogućnost bežičnog spajanja na internet. Sama instalacija je vrlo jednostavna.

Fotokatalitički filter za pročišćavanje zraka od titan apatita - čist zrak u vašem domu!

Čisti zrak diskretnim, ali vrlo učinkovitim djelovanjem: prvo sloj kalcijeva hidroksiapatita u filteru apsorbira bakterije, viruse, amonijak, dušikov oksid i druge štetne tvari. Zatim titanijev oksid, koji se aktivira izlaganjem prirodnoj svjetlosti, stvara hidroksilne radikale, otapajući apsorbirane tvari u bezopasnu vodu i ugljični dioksid. Potpuno nezamjetljiv, osim po svježem i čistom zraku u prostoriji.

Multi split primjena - komfor za cijeli dom zahvaljujući samo jednoj vanjskoj jedinici

Ovaj uređaj možete spojiti u kombinaciji s multi split vanjskim jedinicama. Multi-split izvedbe omogućuju klimatizaciju nekoliko prostorija koristeći jednu vanjsku jedinicu, što rezultira jednostavnijom i elegantnijom instalacijom, s manje potrebnog prostora za ugradnju vanjske jedinice. Multi-split vanjske jedinice mogu se spojiti na 2-5 unutarnjih jedinica, a Super-Multi-Plus sustavi i do 9 unutarnjih jedinica.

Recenzije

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.

Ostanite s nama