Mitsubishi Electric Corporation je japanski multinacionalni proizvođač elektroničke i električne opreme sa sjedištem u Tokiju, Japan.

Osnovana 1907. godine, kompanija koja je danas poznata kao Mitsubishi Electric, brzo se nametnula kao lider u proizvodnji klimatizacijskih sustava. Mitsubishi Electric korporacija promovira održivi razvoj i predana je zašiti i očuvanju globalnog okoliša kroz tehnologiju, kroz sve svoje poslovne aktivnosti i postupke svojih zaposlenika.
U neprestanoj težnji za zadovoljenjem potreba svojih kupaca, prvi su na tržistu ponudili visoko napredne sustave s inverterom. Koristeći tehnologiju invertera, Mitsubishi Electric uređaji proizvode točno onoliko učinka koliko je potrebno za određeni prostor. Sustavi rade tako efikasno da ne troše energiju na pretjerano grijanje ili pretjerano hlađenje, čime se u velikoj mjeri smanjuju troškovi korištenja. Alternativni sustavi, koji se mogu činiti jeftinijima, često su poslije skuplji za korištenje, što Mitsubishi Electric cini najučinkovitijim mogućim izborom.
Kako znanstveni dokazi upućuju na to da umjetno proizvedeni kemijski spojevi ostećuju ozonski omotač, Mitsubishi Electric koristi samo rashladna sredstva bez klora koja su potpuno sigurna za okoliš i ozonski omotač.

Detaljnije informacije kao i mogućnosti svakog uređaja možete preuzeti ovdje. Zašto Mitsubishi Electric? Promotivni video pogledajte ovdje.

Ostanite s nama