Kućište jedinica je iznimno kompaktno i elegantno. Dizajn ga čini idealnim za potkrovlja, spavaće sobe, dnevne sobe i druge prostorije.

Mitsubishi Electric klima uređaji odlikuju se najtišim radom na tržištu. To uključuje i podne jedinice, koje svojim tihim i nenametljivim radom čine boravak u prostoriji ugodnim.

Optimalna podijela zrakaOptimalna temperatura se postiže dobrom raspodijelom zraka, koja može biti preko gornjeg ili donjeg ispuha. Gornje krilce moguće je pomoću daljinskog upravljača namjestiti u pet željenih smjerova (+Swing i Auto mod) te podesiti četiri jačine ispuha zraka (+Auto mod).

Inverterska tehnologija Mitsubishi Electric prilagođava rad uređaja s obzirom na vaše potrebe, čime se smanjuje potrošnja energije i pridonosi uštedi u korištenju.

Catechin je bioflavonoid, derivat zelenoga čaja koji ima antivirusno i antioksidativno djelovanje. Filter zraka sprječava širenje štetnih tvari (bakterija i virusa) u prostoru. Uz redovito čišćenje životni vijek filtera može biti dulji od 10 godina. Antialergijski enzimski filter zaslužan je za čišći i zdraviji zrak. Posebni katalizator, koji je ugrađen na tkanini filtera, zadržava i smanjuje alergene koji su obično prisutni u prostoriji.

Detaljnije informacije kao i mogućnosti svakog uređaja možete preuzeti ovdje.

Proizvođač:
Mitsubishi Electric
Rezultati 1 - 3 od 3

Mitsubishi Electric klima uređaji: Serija: MFZ-KJ / Parapetna izvedba / DC Inverter (R410A)

2,5 kW: MFZ-KJ25VE

Hlađenje: 43 m² Grijanje: 35 m²

Cijena: 10.750,00 kn

Opširnije

3,5 kW: MFZ-KJ35VE

Hlađenje: 47 m² Grijanje: 42 m²

Cijena: 11.374,00 kn

Opširnije

5 kW: MFZ-KJ50VE

Hlađenje: 73 m² Grijanje: 63 m²

Cijena: 16.661,00 kn

Opširnije

Ostanite s nama