Elegantna i tanka linija: modernog i sofisticiranog izgleda, tiha i optimalne distribucije zraka, unutarnja kazetna jedinica najpogodnija je za ugradnju u modernim stambenim područjima, kao i u uredima te poslovnim zgradama.

Nova linija kazetnoga tipa s visinom od samo 175 mm pogodna je za ugradnju u stropove s malim otvorima, što smanjuje prostor potreban za instalaciju.

Ekonomičan rad je velika prednost Mitsubishi Electric klima uređaja. Zahvaljujući DC inverter sustavu regulacije i pažljivom planiranju komponenti, postiže se visoka energetska učinkovitost. Jedinica je opremljena s pumpom za odvod kondenzata koja omogućava odvod kondenzata na visinu 500 mm i olakšava pumpanje kondenzata.

Koristeći daljinski upravljač jednostavno se postavlja način i količina ispuhivanog zraka u prostoriji: lijevo, desno, gore i dolje. Na taj način usmjeravamo tok zraka u željenom smjeru za udoban boravak u prostoru.

Opremljena dijelovima za brži i jednostavniji postupak ugradnje, što uključuje ugrađenu pumpu (za podizanje na 500mm) i fleksibilni drenažni sklop za jednostavno pričvršćene drenažne cijevi u odvod. Kod navedenog modela nije potrebno omatanje izolacijske trake nakon obavljene montaže radi sprječavanja pojave kondenziranja cijevi.

Detaljnije informacije kao i mogućnosti svakog uređaja možete preuzeti ovdje.

Proizvođač:
Mitsubishi Electric
Rezultati 1 - 3 od 3

Mitsubishi Electric klima uređaji: Serija: MLZ-KA / Stropna izvedba / DC Inverter (R410A)

2,5 kW: MLZ-KA25VA (za MXZ sustave)

Hlađenje: MXZ Grijanje: MXZ

Upit za cijenu

Opširnije

3,5 kW: MLZ-KA35VA (za MXZ sustave)

Hlađenje: MXZ Grijanje: MXZ

Upit za cijenu

Opširnije

5 kW: MLZ-KA50VA (za MXZ sustave)

Hlađenje: MXZ Grijanje: MXZ

Upit za cijenu

Opširnije

Ostanite s nama