MSZ-FH Kirigamine serija označava tehnološku prekretnicu 21. stoljeća u klimatizacijskim uređajima za stambene i uredske prostore.

Kod ove serije postiže se najviši standard prema ErP normama. Sa svojim brojnim sofisticiranim tehničkim karakteristikama i najvišom klasom sezonske učinkovitosti - klasa A+++ (za modele 25/35) u hlađenju i grijanju, korisniku je ponuđena elegantno dizajnirana Deluxe serija uređaja za maksimalnu udobnost.

Zrak je kao i voda osnovna životna potreba, stoga je svjež zrak neophodan u stvaranju zdravog životnog okruženja. Plasma Quad-sustav filtracije za čišćenje zraka unutarnjih jedinica otklanja četiri vrste zagađivača: bakterije, viruse, alergene i prašinu. Plasma Quad uništava bakterije i viruse unutar jedinice pomoću električnog polja koje djeluje poput zavjese, s optimiziranom raspodjelom električnog toka kroz cijelu rešetku. Za ovakav rad Plasma Quad koristi volframove elektrode te izrazito snažno strujanje zraka. Za stvaranje uvjeta zdravog okoliša važno je da je strujanje zraka što sličnije prirodnom. Rješenje koje nudi Mitsubishi Electric je "prirodno strujanje zraka". Proizvođač je kreirao dvostruka krilca koja razdvajaju strujanje zraka na lijevoj i desnoj strani. Ovako formirano strujanje zraka prolazi kroz cijelu prostoriju te dovodi klimatizirani zrak do osoba u najudaljenijim dijelovima prostorije. S novom tehnologijom je omogućeno strujanje zraka slično povjetarcu, čime se izbjegava nelagodno i neprirodno strujanje zraka iz uređaja.

Hyper Heating omogućuje učinkovito grijanje tijekom cijele zime u najhladnijim područjima. VEHZ jedinice imaju nominalni kapacitet grijanja čak i pri vanjskoj temperaturi od -15ºC, a nesmetano rade pri vanjskim temperaturama do -25ºC. Rad klima uređaja postavljate prema našim željama pomoću daljinskog upravljača. Ovaj upravljač ima mogućnost tjednog programiranja. Na upravljaču u nekoliko koraka postavljamo željenu temperaturu te početak i kraj rada. Tako dobijemo funkcionalnost koja je optimalno prilagođena našim potrebama.

Serija FH opremljena je s 3D I-see senzorom - infracrveni senzor za mjerenje temperature u prostoru. Osam vertikalno smještenih senzora, s mogućnošću zakretanja lijevo i desno radi 3D analizu temperature u prostoru. Takva analiza omogućuje uređaju procijeniti gdje se u prostoriji nalaze osobe. Prema želji može se odabrati funkcija "neizravnog puhanja", kako bi se izbjeglo neugodno direktno puhanje na osobe u prostoru. Gorje Kirigamine je među najpopularnijim atrakcijama u Japanu, odredište je mnogih ljudi i poznato je po ugodnom ambijentu.

Mitsubishi Electric s klima uređajem serije Kirigamine želi stvoriti upravo taj osjećaj ugode koji pruža Kirigaminsko gorje. Mjerenjem strujanja zraka na blagim padinama visoravni i dobivenih podataka, serijom Kirigamine simuliran je prirodni, gotovo nečujni protok zraka i stvorena maksimalna udobnost.

Detaljnije informacije kao i mogućnosti svakog uređaja možete preuzeti ovdje. 

Promotivni video pogledajte ovdje.

Proizvođač:
Mitsubishi Electric
Rezultati 1 - 3 od 3

Mitsubishi Electric klima uređaji: Serija: MSZ-FH / Zidna izvedba / Kirigamine DC Inverter (R410A)

2,5 kW: MSZ-FH25VE

Hlađenje: 44 m² Grijanje: 42 m²

Cijena: 7.909,00 kn

Opširnije

3,5 kW: MSZ-FH35VE

Hlađenje: 51 m² Grijanje: 48 m²

Cijena: 9.383,00 kn

Opširnije

5 kW: MSZ-FH50VE

Hlađenje: 76 m² Grijanje: 66 m²

Cijena: 13.241,00 kn

Opširnije

Ostanite s nama