Energetska učinkovitost, elegantan dizajn i tihi rad su karakteristike zidnih klima uređaja s DC inverter tehnologijom. Diskretan i sofisticiran dizajn s mogućnošću povezivanja s vanjskom multisplit jedinicom čini seriju idealnom za ugradnju u stanove, kuće i male poslovne zgrade.

Ekonomičnost u radu je velika prednost Mitsubishi Electric klima uređaja. Zahvaljujući DC inverteru i pažljivom planiranju komponenti, postiže se visoka energetska učinkovitost.

Filter se sastoji od nano platinastih keramičkih čestica koje stvaraju stabilne antibakterijske i osvježavajuće uvjete. Površina filtera povećana je novom trodimenzionalnom strukturom, tako da je i količina izmjene zraka u prostoru veća. Nano Platinum filteri pružaju veću razinu udobnosti vašeg boravka.

Postavke udobnosti: željena temperatura u određeno vrijeme. Zahvaljujući novom tjednom tajmeru, koji sadrži četiri različite postavke u dnevnom načinu rada, osim postavljanja početka i kraja rada moguće je postaviti i različite temperature tijekom dana.

Široki i dugi mlaz. MSZ-GF ima posebnu značajku upuhivanja širokog mlaza zraka, a namijenjen je za velike površine, uz istovremeno osiguravanje dobre cirkulacije zraka. WIDE: Ispuh zraka u vodoravnoj liniji do 150°, postoji sedam različitih opcija ispuha, koje se mogu postavljati daljinskim upravljačem. LONG: Ovom funkcijom cirkulacija zraka može doseći 12 m duljine duboko u prostor. Ovaj način rada je idealan za iznimno duge prostore.

Detaljnije informacije kao i mogućnosti svakog uređaja možete preuzeti ovdje.

Proizvođač:
Mitsubishi Electric
Rezultati 1 - 2 od 2

Mitsubishi Electric klima uređaji: Serija: MSZ-GF / Zidna izvedba / Standard DC Inverter (R410A)

6,1 kW: MSZ-GF60VE

Hlađenje: 96 m² Grijanje: 71 m²

Cijena: 11.441,00 kn

Opširnije

7,1 kW: MSZ-GF70VE

Hlađenje: 111 m² Grijanje: 76 m²

Cijena: 14.006,00 kn

Opširnije

Ostanite s nama