Svi modeli Mitsubishi Electric klima uređaja već su poznati po svom tihom radu. Uređaj serije MSZ-SF, s razinom zvučnog tlaka u radu od samo 21 dB, je tako tih da ćete zaboraviti da je uređaj uključen.

Pravokutan oblik unutarnje jedinice neprimjetno se uklapa u kombinaciji s arhitektonskim rješenjima i estetikom prostora te pruža fleksibilnu instalaciju na bilo kojem mjestu u prostoriji.
Gornje i donje horizontalno krilce preko kojih se ubacuje i regulira tok zraka opremljeni su s dva motora. Ovisno o odabranom načinu rada, krilca se postavljaju tako da je rad uređaja (i vaša udobnost) optimalan. Kod režima hlađenja oba krilca djeluju kao jedno veliko krilce koje opskrbljuje prostor zrakom na način da ne puše direktno na osobe u prostoriji. Kod režima grijanja, krilca rade naizmjenične zakrete u malim intervalima povećavajući dovod toplog zraka u prostor istrujavanjem vertikalno prema tlu.
Filter se sastoji od nano platinastih keramičkih čestica koje stvaraju stabilne antibakterijske i osvježavajuće uvjete. Površina filtera povećana je novom trodimenzionalnom strukturom, tako da je i količina izmjene zraka u prostoru veća. Nano Platinum filteri pružaju veću razinu udobnosti vašeg boravka.

 Detaljnije informacije kao i mogućnosti svakog uređaja možete preuzeti ovdje. Promotivni video pogledajte ovdje.

Proizvođač:
Mitsubishi Electric
Rezultati 1 - 4 od 4

Mitsubishi Electric klima uređaji: Serija: MSZ-SF / Zidna izvedba / Power DC Inverter (R410A)

2,5 kW: MSZ-SF25VE

Hlađenje: 43 m² Grijanje: 31 m²

Cijena: 6.044,00 kn

Opširnije

3,5 kW: MSZ-SF35VE

Hlađenje: 48 m² Grijanje: 35 m²

Cijena: 6.570,00 kn

Opširnije

4,2 kW: MSZ-SF42VE

Hlađenje: 57 m² Grijanje: 46 m²

Cijena: 8.224,00 kn

Opširnije

5 kW: MSZ-SF50VE

Hlađenje: 69 m² Grijanje: 56 m²

Cijena: 9.878,00 kn

Opširnije

Ostanite s nama