SEZ-KD uređaji su prikladni za ugradnju u spuštene stropove te su gotovo nevidljivi. Uređaj se ugrađuje u spušteni strop, a vidljive su samo usisne i tlačne rešetke.

SEZ-KD uređaji su prikladni za ugradnju u spuštene stropove te su gotovo nevidljivi. Uređaj se ugrađuje u spušteni strop, a vidljive su samo usisne i tlačne rešetke. Na taj način je očuvan vizualni integritet interijerskog uređenja. Male dimenzije cijele SEZ-KD serije, visine 200 mm i dubine 700 mm, omogućuju montažu u iznimno niskim stropovima.

Inverter sustav regulacije omogućuje učinkovitu promjenjivu brzinu kompresora i time postiže promjenu izlazne snage uređaja u skladu s potrebama hlađenja ili grijanja. Inverter klima uređaji brže dostižu željenu temperaturu i održavaju je stabilnom, bez ikakvih neugodnih temperaturnih oscilacija te smanjuju potrošnju energije. Zahvaljujući razvoju inverterske tehnologije svi modeli kanalskih uređaja se nalaze u A/A klasi energetske učinkovitosti. Kanalski klima uređaji se mogu lako povezati s ventilacijskim uređajima Lossnay.

Kako bi maksimizirali učinak rada uređaja, moguće je odabrati između tri različite brzine broja okretaja ventilatora: niska-srednja-visoka te 4 razine statičkog tlaka: 5-15-35-50 Pa.

Široki izbor broja okretaja ventilatora.

Kvaliteta prostora u kojem živimo također ovisi o razini buke. Mitsubishi Electric klima uređaji pomažu u održavanju maksimalne udobnosti uz minimalnu buku.

Tišina i udobnost.

Detaljnije informacije kao i mogućnosti svakog uređaja možete preuzeti ovdje.

Proizvođač:
Mitsubishi Electric
Rezultati 1 - 5 od 5

Mitsubishi Electric klima uređaji: Serija: SEZ-KD / Kanalska izvedba / DC Inverter (R410A)

2,5 kW: SEZ-M25DA

Hlađenje: 25 m² Grijanje: 20 m²

Upit za cijenu

Opširnije

3,5 kW: SEZ-M35DA

Hlađenje: 35 m² Grijanje: 26 m²

Upit za cijenu

Opširnije

5 kW: SEZ-M50DA

Hlađenje: 50 m² Grijanje: 34 m²

Upit za cijenu

Opširnije

6 kW: SEZ-M60DA

Hlađenje: 60 m² Grijanje: 46 m²

Upit za cijenu

Opširnije

7,1 kW: SEZ-M71DA

Hlađenje: 72 m² Grijanje: 61 m²

Upit za cijenu

Opširnije

Ostanite s nama