Daikin

sep-2014-daikin-logo_0.png

Daikin Europe N.V. (DENV) je podružnica u punom vlasništvu Daikin Industries Limited. Multinacionalna je korporacija koja je registrirana na Japanskoj burzi i koja je vodeći svjetski proizvođač i dobavljač HVAC opreme - grijanje, ventilacija i klimatizacija, što obuhvaća i rješenja s dizalicama topline i rješenja za duboko smrzavanje. Tvrtka donosi inovativno, vrlo kvalitetno upravljanje unutarnjom klimom kako biste mogli zadovoljiti potrebe kupaca koji koriste naše uređaje za stambene, komercijalne i industrijske primjene.

Daikin Europe N.V. predstavlja sjedište tvrtke Daikin za prodaju, razvoj i proizvodnju u Europi, bliskom istoku i Africi. Daikin Europe Group trenutno obuhvaća 17 podružnica, 5 proizvodnih pogona, 17 pridruženih tvrtki, 5 prodajnih ureda i cijela mreža neovisnih distributera i kontakata za prodaju u EMEA opciji.  

Tvrtka je završila financijsku godinu 2010. s konsolidiranom neto prodajom od 1.809 milijuna EUR-a uz rezultat rada od 179,7 milijuna eura. Cijela korporacija Daikin Europe Group, zapošljava preko 5.400 djelatnika.

Prikaži sve Daikin proizvode